4 Eylül 2013 Çarşamba

YENİ EVLENEN ÇİFTLER İÇİN DÜZENLEME VE ALIŞVERİŞ HİZMETİ VERMEYE BAŞLADIK.....







Merhaba,
Derli Toplu ekibi olarak yeni evlenen çiftler için düzenleme ve alışveriş hizmeti vermeye başladık.
Malum yeni bir hayat kurmaya hazırlanırken birçok şeye yetişmeye çalışıyor çiftler bir de tabii etraftaki yakın aile ve arkadaşların yorumları da eklenince kafalar iyice dağılıyor. Belirli bütçelerle hareket edip en iyi kalitede ürünler almayı hesaplarken bu hesaplar şaşıyor beğenilen birçok şeyden vazgeçilmeye başlanıyor.
Bizde çiftlerin hayalleri yarıda kalmasın diye böyle bir hizmet vermeye başladık.
Çiftlerin tercihleri doğrultusunda 

1- Plan yerleşimi yaparak renkler, mobilya modelleri ve eşyaların yerleşimini içeren mekânlarını en iyi şekilde kullanabilecekleri konseptler hazırlamak.

2- Aksesuarlarına kadar bir ev için gerekli olacak her türlü eşyanın listesini  miktarlarla belirleyerek gereksiz alışverişi önleyecek listeler oluşturacağız. 
Bu listeler size ne mi kazandıracak  evde fazladan iş oluşturarak kişisel zevklerinize ve sevdiklerinize zaman ayırmanızı engelleyecek yığıntıları daha en baştan yok etmiş olacaksınız. Çünkü evlendikten sonra ev, iş ve özel yaşam üçgeninde koşuşturma içinde girerek bir girdabın içine çekilmeye başlayacaksınız. Ve devamlı kişisel zamanınızdan çalarak evdeki işleri yoluna koymaya çalışacaksınız.

3- En büyük sıkıntıda eve eşyaları yerleştirmektir. Bir koldan aile ve yakın arkadaşlar yardımcı olmak için gelirler fakat herkes gelin adayına bunu nereye koyayım diye sorar ya da kafasına göre yerleştirir ve gelin adayı evlendikten sonra tekrardan bir düzen oluşturmak zorunda kalır çoğu zaman aradığını bulamadığı için yardıma gelen kişileri arayarak nereye koyduğunu sorar.

 Bir de alışveriş ya da yerleşim esnasında kıramayacağı kişilerin zevkleri doğrultusunda bazı istemediği şeyleri almak ya da yerleştirmek zorunda kalır. Ama profesyonel bir ekip ile çalışan kişiler için böyle bir müdahile söz konusu olamayacağı için bu süreç çok daha kolay geçer tabii bıkkınlıktan oluşan ne olursa olsun artık alıp gidelim denen ve evlendikten sonra ben bunu niye seçmişim oysaki hiçte istediğim gibi değil demekten kendinizi kurtarmış olursunuz.

En önemli ise her şeyin dört dörtlük olmasını istediğiniz bu süreçte her şey ayağınıza gelmiş olacak size de sadece seçim yapmak kalacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yazın