18 Eylül 2013 Çarşamba

DERLİ TOPLUYA SIKÇA SORULAN SORULARDAN BAZILARI







1)PROFESYONEL ORGANİZATÖR BANA NASIL YARDIMCI OLABİLİR?

Profesyonel bir organizatör  düzen ve onunla birlikte gelen huzuru elde etmek ve korumak için yardımcı olabilir. Objektif bir gözle  hayatınızdan karmaşık olan istenmeyen nesneleri atmak için size yardımcı olacaktır. Profesyonel bir organizatör  size özlediğiniz yaşanacak ortamları yaratmak için doğru çalışmayı vaat etmektedir. Profesyonel bir organizatör ile çalışmak bütçenize, zamana ve geleceğe yatırım yapmaktır. Dağınık olmak pahalıdır. Bu verimliliği engellemektedir.  Eğer fatura ödeme şeklinizde dağınık iseniz geç yatırdığınız için bu sizin  yüksek faiz oranları ödemenize sebep olur. Dağınık bir gardırop acil yetişmeniz gereken bir toplantıyı kaçırmanıza sebep olur. Düzensiz bir iş yeri büyük projeleri kaybetmenize sebep olur.


2)HİZMET ALMAYA KARAR VERDİĞİMDE SÜREÇ NASIL İLERLEYECEK?

Hizmet almaya karar verdiğinizde gelip mekan tespit edeceğiz. İhtiyaçları belirleyeceğiz ondan sonraki adım istenilen hizmete göre şekillenecek.  Amaç ve vizyon kurarak  önerilerde bulunacağız.  Herhangi bir sistem için sizi zorlamayacağız ama yapılması gerekenlerin sizinle örtüşebileceği kısımlarını ön plana çıkararak onlar üzerine yoğunlaşacağız. . Alışkanlıklarınızı değiştirmek için sizinle birlikte çalışacağız. Yeni sistem sıkıca yerine oturana kadar bir şekilde iletişimde olacağız.


3)YENİ MOBİLYA YA DA ORGANİZE  ÜRÜN SATIN ALMAK ZORUNDA KALACAK MIYIM?

Bazı organize malzemeleri satın almanız gerekecek. Depolama sizin için bir sorun ise, mobilya ya da raf gibi çeşitli ürünler gerekli olabilir. Tabii ki ürünleri satın almak  olsun veya olmasın tamamen size kalmış olacaktır.
İstenilen hizmete göre şekillenecek büyük projelerde daha köklü değişimler için farklı ürünlere ihtiyaç duyulacaktır. Ama bunlar proje aşamasında yapılan sunumlarda beyan edileceği için seçim hakkı gene sizin olacaktır. Biz bu hizmeti verebilmek ve sistemi hayatınıza oturtmak için motive edici, ihtiyacı karşılayacak ürünleri sizlerle paylaşacağız.

Yığılma ve kaostan kurtulmak ve hedeflerinize ulaşmak için bahaneler uydurarak gerekli gördüğünüz ve mekan içinde tuttuğunuz birçok eşyayı kesinlikle oradan çıkartmalısınız. . Biz bu öğeleri tespit ve karar verme konusunda, size yardımcı olacağız.


4) DÜZENLİ KALMAYI NASIL SÜRDÜREBİLECEĞİM?

Düzenli kalmanızı korumak için gerekli sistemleri zaten kuracağız. Sizinle iletişimde olacağız. Gerekirse koçluk hizmetlerimizden yaralanabilirsiniz. Aldığınız hizmetin bütçesiyle orantılı faydalanabileceğiniz ek hizmetlerimiz olacak bir defaya mahsus olmak üzere bu hizmet ya da hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Daha sonrası için ise görevli bir arkadaşımızla düzenli olarak çalışmaya devam edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yazın