13 Mart 2014 Perşembe

DERLİ TOPLU FİRMASI TAM OLARAK NE YAPAR?



İpek'le Derli Toplu Hayatlar...



DERLİ TOPLU FİRMASI TAM OLARAK NE YAPAR?



Herkese merhaba bize yöneltilen birkaç sorunun cevabı olarak "Derli Toplu" firması tam olarak ne yapar ana başlılığı ortaya çıkıyor .Türkiye de bu iş dalı üzerine ilk ve tek kurulan firma olduğumuz için verdiğimiz hizmet konusu tam olarak zihinlerde canlandırılamıyor. Birçok kişiden aynı paralelde sorular yöneltiliyor.
Kıyafetlerimi katlıyorsunuz, eşyalarımı ayıklıyorsunuz. Neee bazı eşyalarımdan vaz mı geçmeliyim. Gibi cümleler geçiyor kafanızdan.

Bu sorulara şöyle bir yanıt vermek istiyorum.
İlk bakışta düzenleme ve depolama çözümleri olarak tanımlayabileceğimiz işimiz kazandırdığı bakış açısıyla işlevsellik ve estetiği sizin tarzınızla bir araya getirmenizi sağlar.

İş yerinizde ya da evinizde dolap, kiler, garaj, çocuk odaları gibi mekanlara ve eşyalarınıza ezber bozdurarak daha önce yapılabileceğini ve işe yarayacağını tahmin edemeyeceğiniz şekilde yaklaşarak tarzınızla ilgili farkındalığınızı yaşam alanınızda ortaya çıkarır ve kendinizi geliştirmenizi destekler.

“Derli Toplu” ekibi hayatınıza girdiğinde uygulamanın kalıcılığını sağlamak için fikirlerini isteğinizle örtüştürerek tasarımlarını oluşturur.

Bebeklerin anne karnından geçiş yaptıkları dünyada fazlasıyla vakit geçirecekleri odalarında kendilerini güvende ve rahat hissetmesini sağlayacak tüyolarla mekan çözümleri uygular.

Çocuk ve gençlerin odalarını düzenli tutmaları ve bunun sürekliliğini sağlamaları için gerekli olan yaklaşımları dekorasyona yansıtarak çocuk gelişimi uzmanı ve aile danışmanı ekip arkadaşlarımızla ebeveynlere danışmanlık bazında paylaşımlarda bulunur.

Alanlarınızı değerlendirmek için yapabileceklerinizle ilgili ipuçlarını ve ihtiyaçlarınıza yönelik daha birçok hizmeti sizlerle paylaşır. İhtiyaç duyduğunuz anahtarı size sunar.

1) Danışmanlık Hizmeti:

Mekanlarınıza gelerek daha önce farkına varamadığınız ihtiyaçlarınızı belirleyerek çözümler sunmak

2) Mekan Çözümleri:
Garaj, tavan arası, bodrum ya da depo gibi kullandığınız atıl alanları fonksiyonel bir şekilde kullanıma sokma. Örneklemek gerekirse garajınız var arabanızın kapladığı alanın yanı sıra uğraştığınız herhangi bir hobiniz içinde ayrı bir bölüm oluşturmak istiyorsunuz garajınızı iki ayrı ihtiyacınız için düzenleyerek bu hayalinizi gerçekleştiriyoruz.

3) Ofisler ve Şirketler İçin:
Çalışan personelin verimliliğini arttırmak için masa, çekmece ve dolap düzenleme. Ofis alanlarını çalışan personel için motive edici dokunuşlar yaratarak uzun saatler geçirdikleri iş ortamlarında fark yaratmak işe karşı olan konsantrasyonlarını uzun süre devam ettirmelerini sağlamak

4) Taşınma Anında Destek:
Taşınma anında gelip evinizdeki eşyaları ayıklamak atılacakları ve bağış yapılacakları baştan elemek kalması istenen ancak seyrek kullanılan ya da kullanılmayan eşyaların istiflenmesi, kolilere yerleşimi Yeni gidilen mekana ihtiyaç duyulacak organize malzemeleri ile yerleşimlerini yapmak

5) Yeni Evlenen çiftler İçin:
Doğru mobilya seçimi konusunda yönlendirme, Çeyiz eşyaları yerleşimi, Projelendirme

6) Revizyon İşlemleri:
Eski mobilyaları fonksiyonel hale getirerek revize etmek ve yeniden kullanıma kazandırmak.

7) İç Mimarlık Hizmeti Vermek:
Tasarım, imalat ve montaj olmak üzere anahtar teslim projelendirme hizmeti vermek.

Sorularınızı fikirlerinizi bekliyoruz.
Sevgilerimizle,


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yazın